Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. διοργανώνει την άλλη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20.00, εναρκτήρια εκδήλωση του Γ ́ Κύκλου του (ακαδ. έτος 2022-23) σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
Συντονίζει η Διευθύντρια του Δ.Π.Μ.Σ. «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός», καθηγήτρια Κυριακούλα Παπαδημητρίου.
18.00- 18.30:
Χαιρετισμός Προέδρου Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Α.Π.Θ., καθηγητή Απόστολου Κραλίδη.
Χαιρετισμός Προέδρου Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού ΔΙ.ΠΑ.Ε., καθηγητή Θεοδώρου Καργίδη.
18.30-18.50:
Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ ́ με θέμα: «Η ποιμαντική διαχείριση του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού»
18.50-19.50
Πάνελ των μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Αντιγόνης Τζιτζιμπάση, π. Φιλάρετου Μανταδάκη, Κλεοπάτρας Ηλονίδου, Σοφίας Παυλίδου, με θέμα:
«Σπουδάζοντας μεταπτυχιακά στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό»
19.50-20.00:
Προσφώνηση του Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines, Στέφανου Σαδόπουλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Η εκδήλωση θα μας δώσει την ευκαιρία να ακούσουμε και να συζητήσουμε με έναν διακεκριμένο Ιεράρχη για την ποιμαντική διαχείριση του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού και για τις δυνατότητες που υπάρχουν να συνεργαζόμαστε με τις Ιερές Μητροπόλεις σε περίπτωση απασχόλησης στον χώρο του προσκυνηματικού τουρισμού».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom στον σύνδεσμο:
https://authgr.zoom.us/j/97499772403 και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments