Ο όμιλος Four Seasons εκτός από πολυτελή ξενοδοχεία και resort διαθέτει και αεροσκάφος με το οποίο πραγματοποιεί πολυήμερες εκδρομές σε όλο τον κόσμο, για τους επιβάτες που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν κάτι παραπάνω.
Τα πακέτα των εκδρομών περιλαμβάνουν μετάβαση με το πολυτελές Boeing 757, διαμονή σε ξενοδοχεία της Four seasons ή όπου δεν υπάρχουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, ειδικά γεύματα, και εξαιρετικές δραστηριότητες.
Το πλήρες πρόγραμμα των πακέτων για το 2024 θα ανακοινωθεί σύντομα. Επί του παρόντος έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκδρομών μέχρι τον Μάιο του 2024 και είναι διαθέσιμο για κρατήσεις. Μια από τις εκδρομές περιλαμβάνει και την Αθήνα.

Τα τέσσερα ξεχωριστά πακέτα είναι:

Αφρικανικά Θαύματα (28/12/2023 – 09/01/2024) – Περιήγηση για να ανακαλύψετε τη φυσική κληρονομιά της αφρικανικής ηπείρου. Σταματά στην Αθήνα, τις Πυραμίδες, το εθνικό πάρκο Σερενγκέτι στην Τανζανία, τον Μαυρίκιο, τη Ρουάντα, τους Καταρράκτες της Βικτώριας και το Γιοχάνεσμπουργκ.

Παρουσίαση της Ασίας (01/11/2024 – 26/01/2024) – Αυτό το ταξίδι καλύπτει μόνο την Ασία και περιλαμβάνει σαφάρι χελώνας στις Μαλδίβες, επίσκεψη στο Angkor Wat στην Καμπότζη, πεζοπορία στη Φωλιά της Τίγρης στο Μπουτάν και ένα μάθημα σαμουράι στο Τόκιο.

Διαχρονικές συναντήσεις (23/03/2024 – 15/04/2024) – Αυτό το ταξίδι καλύπτει περισσότερο από τον μισό πλανήτη. Οι ταξιδιώτες καλούνται να κάνουν μια περιήγηση με γιοτ στο λιμάνι του Σίδνεϊ, να επισκεφθούν το Ταζ Μαχάλ, το Μπαλί και τα νησιά Μπόρα Μπόρα και επίσης να σταματήσουν σε ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο και η Πράγα.

World of Adventures (17/4/2024 – 10/5/2024) – Αυτή η περιήγηση συνδυάζει τροπικά νησιά και γνωστές πόλεις. Οι επισκέπτες θα επισκεφθούν τα Γκαλαπάγκος και τις Σεϋχέλλες καθώς και παγκοσμίου φήμης πόλεις όπως το Μαρακές, η Μπογκοτά, το Κιότο και το Φορτ Λόντερντεϊλ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments