Είτε πρόκειται για μπάνιο στις αμέτρητες μαγευτικές και βραβευμένες παραλίες, είτε για πεζοπορία ανάμεσα σε ενετικά κάστρα, αγρόσπιτα, αρχοντικά, ξωκλήσια, καταρράκτες και φαράγγια, είτε για θαλάσσια σπορ που συναρπάζουν, είτε για yoga και άλλες χαλαρωτικές δραστηριότητες, τα Κύθηρα τα έχουν όλα στην καλύτερη τους εκδοχή.
Και το φετινό καλοκαίρι το νησί με το διάσημο όνομα, αποτελεί κορυφαία επιλογή για Έλληνες και ξένους που αναζητούν αυθεντική φιλοξενία, ποικιλία δραστηριοτήτων, ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις, ιστορικό πλούτο και φιλόξενους ανθρώπους.
Μπορεί κανείς να φτάσει στα Κύθηρα αεροπορικώς μέσω Αθηνών με πτήσεις που εκτελούν η Olympic Air και η Sky Express. Επίσης με καράβι που θα το πάρετε από τον Πειραιά, από τη Νεάπολη ή το Γύθειο στη Λακωνία και από την Κίσσαμο στην Κρήτη.
Για να σχεδιάσετε σωστά το ταξίδι σας, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του νησιού στο www.destinationkythira.gr. την οποία δημιούργησε και ενημερώνει συνεχώς ο Δήμος Κυθήρων.
Εκεί θα βρείτε χρηστικές πληροφορίες για τα Κύθηρα και Αντικύθηρα, για το πως θα φτάσετε στα νησιά, για όλα όσα μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε αλλά και για τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει ο τόπος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments