Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους ταξίδεψαν την Παρασκευή με συγκεκριμένες πτήσεις της Aegean από Αθήνα για Χανιά, Θεσσαλονίκη ή Λάρνακα.
Η γνωστή εταιρεία Havaianas, με τις διάσημες σαγιονάρες της, στο πλαίσιο των εορτασμών της για την International Free Feet Day, του νέου θεσμού που έχει σκοπό να φέρει την ελευθερία στον τρόπο που ντυνόμαστε, μοίρασε υπέροχα δώρα στους επιβάτες. Για την ακρίβεια τα δώρα περίμεναν τους επιβάτες στις θέσεις τους, προτρέποντάς τους να βιώσουν μια ανεπανάληπτη μέρα ελευθερίας, καλωσορίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!
Φυσικά τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός δεν κρύβονταν ανάμεσα στους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους.
Το 2021 η Havaianas οργάνωσε για πρώτη φορά την International Free Feet Day, που αγκαλιάστηκε από κόσμο και εταιρείες σε όλο τον κόσμο και καθιερώθηκε ως νέος θεσμός που έχει σκοπό να φέρει την ελευθερία στον τρόπο που ντυνόμαστε!
Φέτος αυτή η ιδιαίτερη μέρα επέστρεψε και πάλι, δίνοντας την τέλεια αφορμή για να λύσουμε τα κορδόνια μας και να απελευθερωθούμε από κλειστά παπούτσια και τακούνια, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Έτσι την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η Havaianas ενθάρρυνε εταιρείες και υπαλλήλους να εμφανιστούν εντός και εκτός γραφείου φορώντας το πιο άνετο υπόδημά τους…τις Havaianas τους!

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments