Στη Μάλτα, το μικρό νησί της Μεσογείου που σε έκταση είναι περίπου όσο η Κάρπαθος, τα θαύματα συνεχίζονται. Θαύματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη ανάπτυξη του νησιού και τον τουρισμό της.
Πρόσφατα η Ryanair ανακοίνωσε τη δημιουργία στο αεροδρόμιο της Μάλτας τεχνικής βάσης για την συντήρηση των αεροσκαφών της. Το ύψος της επένδυσης φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και σε πλήρη ανάπτυξη θα απασχολεί 250 άτομα. Ήδη η Ryanair έχει δημιουργήσει θυγατρική αεροπορική εταιρεία στον νησί, την Malta Air, που πετά σε 62 προορισμούς μεταφέροντας στη Μάλτα κυρίως τουρίστες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Έντι Γουίλσον σε συνέντευξη τύπου, ευχαρίστησε τη Malta Enterprise για τη διευκόλυνση της επένδυσης, λέγοντας ότι ήταν τόσο εύκολο όσο στην Ιρλανδία, όπου εδρεύει η Ryanair.
Η τεχνική βάση της Ryanair θα είναι η τέταρτη στη Μάλτα που αποκτά όλο και περισσότερο κυρίαρχο ρόλο στη συντήρηση αεροσκαφών. Η Lufthansa Teknik δημιούργησε τεχνική βάση στο νησί το 2003, η Easyjet, συντηρεί αεροσκάφη της στη Μάλτα από το 2016 στην SR Teknik, ενώ η Medavia διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις συντήρησης αεροσκαφών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments