Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, με απόφαση του προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη και της Διοίκησης του ΕΕΘ, παραδόθηκαν για την στήριξη του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ», τον οποίο εκπροσώπησε στην εκδήλωση η κ. Βασιλική Παπαγεωργίου – Χαρταμπίλα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Το συγκεκριμένο ίδρυμα αποτελεί παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης « για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποτελεί υποχρέωση η προσφορά προς των συνάνθρωπο. Για αυτό τον λόγο έχει μετατραπεί πλέον σε ετήσιο θεσμό η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Brunch, τα έσοδα του οποίου κάθε χρόνο πηγαίνουν για την ενίσχυση διαφορετικού φορέα. Έτσι με μεγάλη χαρά και φέτος παρά το κύμα κορωνοϊού που μαστίζει τη χώρα, πήραμε την απόφαση να διοργανώσουμε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments