Ο Όμιλος Lufthansa παρουσίασε τα αεροδρόμια- κόμβους των αεροπορικών εταιρειών του, διοργανώνοντας μια πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο The Hub Events, με καλεσμένους επαγγελματίες από τον ταξιδιωτικό κλάδο. Το “Hubs to Hub” event του Ομίλου Lufthansa δεν έμοιαζε σε τίποτα με μια συνηθισμένη παρουσίαση, αφού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ήταν τοποθετημένα booths που αντιπροσώπευαν τον κάθε αεροπορικό κόμβο ξεχωριστά, παρουσιάζοντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες, την κουλτούρα, αλλά και την τοπική κουζίνα της κάθε περιοχής. Έτσι, μέσα από την περιήγησή τους στο χώρο, οι επισκέπτες «ταξίδεψαν» με τις εταιρείες του Ομίλου στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ελβετία και γνώρισαν τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει ο κορυφαίος ευρωπαϊκός αεροπορικός όμιλος.
Οδηγός σε αυτό το όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι ήταν ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος που επιμελήθηκε το μενού και ξενάγησε τους καλεσμένους στους 6 γευστικούς σταθμούς.

Καθημερινές πτήσεις συνδέουν την Ελλάδα με τους 6 κόμβους του Ομίλου Lufthansa: η Βιέννη, οι Βρυξέλλες, το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Ζυρίχη και η Γενεύη.
Σήμερα, οι εταιρείες του Ομίλου Lufthansa εκτελούν 11.500 πτήσεις την εβδομάδα, σε 306 προορισμούς, σε 101 χώρες στον κόσμο και διακινούν πάνω από 100 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments