Η Ryanair, ανακοίνωσε την ένταξη νέας υπηρεσίας για ταξιδιωτική ασφάλιση στην ιστοσελίδα της Ryanair.com. Σε συνεργασία με την Europ Assistance, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ευρώπη, η νέα αυτή υπηρεσία της Ryanair, θα προσφέρει στους πελάτες της κάλυψη προς απεριόριστα ταξίδια, ως και 28 ημερών, σε όλη την Ευρώπη. Η νέα υπηρεσία προσφέρει κάλυψη ιατρικών εξόδων ύψους €2.5εκ. και κάλυψη προσωπικών αντικειμένων ύψους 1,500€.
Καθώς η Ryanair δηλώνει πως θέλει να γίνει η Amazon των ταξιδιών, στην ιστοσελίδα της μπορεί κάνεις να αγοράσει πέρα από αεροπορικά εισιτήρια και άλλες υπηρεσίες οπως ενοικίαση αυτοκινήτου, δωματίων ή αγορά τουριστικών πακέτων.
Στο μεταξύ το αφεντικό της Ryanair ο Michael O’Leary, έκανε μια δήλωση που εξέπληξε πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες, στα πλαίσια διάσκεψης για τις αερομεταφορές. Είπε πως «θα ήμασταν πολύ ευτυχείς αν αγοράζαμε αεροσκάφη Airbus. Είναι εξίσου καλά αεροσκάφη. Ωστόσο ο κύριος λόγος για να πάρουμε μια τέτοια απόφαση θα ήταν μόνο η φτηνότερη τιμή” είπε ο κ. O’Leary ο οποίος συμπλήρωσε πως “προς το παρόν τα Boeing είναι φτηνότερα”.
Θυμίζουμε πως ο στόλος της Ryanair που ξεπερνά τα 300 αεροσκάφη και αυξάνεται συνεχώς, αποτελείται μόνο από Boeing 737-800 και η ιρλανδική εταιρεία αποτελεί τον καλύτερο πελάτη της αμερικάνικης Boeing καθώς ανανεώνει το στόλο της συνεχώς. Αν αλλάξει προμηθευτή και πάει στην ευρωπαϊκή Airbus, αυτό θα αλλάξει την ισορροπία ανάμεσα στους δυο κατασκευαστές καθώς το μικρο προβάδισμα που έχει τώρα η Airbus θα μεγαλώσει πολύ. Αυτό θα ανατρέψει το σημερινό στάτους τιμών καθώς η Boeing για να παραμείνει στον ανταγωνισμό θα χρειαστεί να ρίξει πολύ τις τιμές και αυτό δεν το θέλει ούτε η Airbus.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments