Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, απαντά στην επιστολή που μας έστειλε ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Ζορπίδης, με την οποία εξέφραζε την αντίθεση του στην θεσμοθέτηση βραβείων τουρισμού από την Ένωση.
Η απαντητική επιστολή της ΕΤΓΜ-Θ αναφέρει:
Aναφορικά με την πρόσφατη ανάρτησή σας (ΣΣ επιστολή Ζορπίδη) για τα βραβεία Premium Tourism Awards, που θεσμοθέτησε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω:
Η ΕΤΓΜΘ έχει υπογράψει Σύμφωνο συνεργασίας με την εταιρεία RESPOND ON DEMAND αρκετά χρόνια πριν, χωρίς κανένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. Η συνεργασία μας είναι συνεχής, εποικοδομητική και επωφελής και για τα δυο μέρη
Με την αφιλοκερδή βοήθειά της, οργανώσαμε τους τελευταίους μήνες δωρεάν εκπαιδευτικό workshop για όλα τα μέλη μας, καθώς και την online κοπή της πίτας μας.
Όσον αφορά τα βραβεία, θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι ούτε στο εξωτερικό ούτε στην Ελλάδα υπήρξε πέρσι ή φέτος ματαίωση διοργάνωσης βραβείων στον τουρισμό και στην εστίαση.
Υπενθυμίζουμε, ότι η συμμετοχή στα βραβεία δεν είναι υποχρεωτική. Όποιος θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια marketing είναι χρήσιμη για την επιχείρηση του μπορεί να συμμετέχει.
Παράλληλα, ασχολούμαστε και με δράσεις, που πιστεύουμε, πως τονώνουν την ψυχολογία των μελών μας, επιβραβεύουν την αριστεία και προβάλουν τον κλάδο μας. Αυτό είναι και το μοναδικό μας κίνητρο στα συγκεκριμένα βραβεία, που θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε ως θεσμό. Εδώ θα πρέπει να τονισθεί ότι η χρονική περίοδος αναφοράς δεν είναι μόνο η περσινή, αλλά και η μακροχρόνια πορεία των ανθρώπων του τουρισμού, σε περιόδους προ πανδημίας.
Όσον αφορά τις καθημερινές μας δράσεις για τα προβλήματα του κλάδου μας, σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε ενεργά και καθημερινά στο διάλογο με δημόσιους φορείς, αρμόδια υπουργεία , ώστε να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των μελών μας.
Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης δέχεται κάθε κριτική, αρνητική ή θετική, γιατί μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης έχει πάντα ενωτικό λόγο και παρέχει ενεργή στήριξη, με όποιον τρόπο μπορεί, στα μέλη της.
Επιθυμούμε σχέσεις συνεργασίας με όλους τους φορείς του τουρισμού, σεβόμαστε όλους όσους έχουν υπηρετήσει τον τουρισμό και είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να εξηγήσουμε περαιτέρω τις δράσεις μας.
Η καλοπροαίρετη αντιμετώπιση των πάντων αποτελεί αρχή μας, ακόμα κι αν διαφωνούν με τις δράσεις μας..
Βύρων Θεολόγης Χρήστος Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments