Πολλές φορές μας εκπλήσσουν και ενίοτε μας εκνευρίζουν οι low cost αεροπορικές εταιρίες με τα τερτίπια τους, που στόχο έχουν να παραπλανήσουν τους λιγότερο εξοικειωμένους με τα αεροπορικά ταξίδια. Δείτε τι συμβαίνει με την Wizz Air. Πρόσφατα εγκαινίασε το δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αθήνα – Άμπου Ντάμπι. Ωστόσο μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της να κλείσεις εισιτήριο για Άμπου Ντάμπι, σου βγάζει και μια δεύτερη επιλογή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το δρομολόγιο Ντουμπάι – Αθήνα –Ντουμπάι.
Ωστόσο όταν προχωρήσεις τη διαδικασία κράτησης σε ενημερώνει πως το Αθήνα – Ντουμπάι προσγειώνεται στο Άμπου Ντάμπι. Δηλαδή επί της ουσίας πρόκειται για το ίδιο δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αθήνα – Άμπου Ντάμπι το οποίο η Wizz air πουλά και ως Ντουμπάι – Αθήνα – Ντουμπάι. Μάλιστα σε κάποιο στάδιο της κράτησης σου ζητά να δηλώσεις πως δέχεσαι ότι το αεροδρόμιο που έχεις επιλέξει είναι διαφορετικό από αυτό που αναζήτησες αρχικά.
Η απόσταση του Άμπου Ντάμπι με το Ντουμπάι είναι 170 χιλιόμετρα και με το λεωφορείο το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες και είκοσι λεπτά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments