Η Ryanair, ανακοίνωσε συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus, μέσω της οποίας θα προσφέρει εκπτωτικές τιμές , δωρεάν αποσκευές και άλλες ειδικές προσφορές σε φοιτητές του προγράμματος.

Γιορτάζοντας 30 χρόνια λειτουργείας, το πρόγραμμα Erasmus δίνει την δυνατότητα σε φοιτητές πανεπιστημίων να σπουδάζουν σε μία άλλη Ευρωπαϊκή πόλη για ένα χρόνο, φέρνοντας κοντά νέους ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων, συμβάλλοντας παράλληλα στην διάδοση γλωσσών σε 37 χώρες. Πάνω από 3 εκατομμύρια φοιτητές έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα Erasmus από την έναρξη του.

Η συνεργασία της Ryanair με το Erasmus  θα προσφέρει:

15%  έκπτωση σε κρατήσεις πτήσεων μέσω του Ryanair.com

Δωρεάν παραδοτέα αποσκευή σε κάθε πτήση

Εξατομικευμένο portal για κρατήσεις φοιτητών Erasmus (αργότερα μέσα στο καλοκαίρι)

Forum για ανταλλαγή ταξιδιωτικών tips

Εβδομαδιαίες προσφορές για τους φοιτητές

Εξατομικευμένες προσφορές στο Ryanair app

O Michael O’Leary (φώτο) της Ryanair δήλωσε στις Βρυξέλλες:

” Η Ryanair συμβάλει σε μία πιο ενωμένη Ευρώπη τα τελευταία 30 χρόνια, δίνοντας την ελευθερία σε νεαρά άτομα και ιδίως φοιτητές να ταξιδεύουν ανάμεσα στην Ευρώπη με το χαμηλότερο κόστος. Είμαστε χαρούμενοι για την νέα μας συνεργασία με το Erasmus, η οποία αποτελεί την τελευταία καινοτομία μας στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”. Μέσω τις συνεργασίας μας, θα προσφέρουμε στους φοιτητές μοναδικές προσφορές και δωρεάν αποσκευές ώστε να ταξιδεύουν με την μεγαλύτερη Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, προς το μεγαλύτερο δίκτυο και με τις χαμηλότερες τιμές.” 

H πρόεδρος του Erasmus, Safi Sabuni δήλωσε:

 “Η γενιά του Erasmus είναι μία γενιά Ευρωπαίων που διακατέχονται από ανοιχτό μυαλό, περιέργεια και πάθος για τα ταξίδια. Κάτι τέτοιο προκλήθηκε μέσα από Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες όπως το Schengen και Erasmus+, αλλά και χάρη σε εταιρίες όπως η Ryanair- χωρίς αυτήν θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να ταξιδεύουμε ανάμεσα στην Ευρώπη. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτήν την πρωτοβουλία και ανυπομονούμε ξεκινήσουμε μία άριστη συνεργασία”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments