Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί πολλές φορές και πάντα προβάλουν ενδιαφέρον. Όχι μόνο η πικάντικη πλευρά τους αλλά θέτουν ένα βασικό ζήτημα. Ποιος κρίνει αν είσαι επαρκώς σεμνά ενδεδυμένος για να ταξιδέψεις σε μια πτήση;
Το νέο περιστατικό που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας έχει ως εξής: Η Αμερικανίδα Ιβ Τζ. Μαρί, μοντέλο του Playboy και influencer, μαζί με τον 7χρονο γιο της, επιβιβάστηκαν σε πτήση της Southwest Airlines για να ταξιδέψουν από το Ντάλας στην πόλη Τάλσα.
Φορούσε ένα λεοπάρ σύνολο με βαθύ ντεκολτέ (φώτο), που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της. Μια αεροσυνοδός την πλησίασε και της ζήτησε να φορέσει κάτι παραπάνω καθώς σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να κατέβει από το αεροπλάνο. Η νεαρή Αμερικανίδα δεν είχε κάτι άλλο μαζί της ωστόσο μια άλλη αεροσυνοδός προσφέρθηκε να της δανείσει ένα δικό της πουλόβερ, οπότε ταξίδεψε κανονικά.
Καθώς είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αποβίβαση της ανέβασε στην σελίδα της βίντεο με το οποίο καταγγέλλει την εταιρεία για διάκριση εις βάρος της δηλώνοντας ταπεινωμένη, ντροπιασμένη και άκρως θιγμένη.
Η αεροπορική εταιρία αναγνώρισε το λάθος της και προθυμοποιήθηκε να αποζημιώσει την Αμερικανίδα influencer με 100 δολάρια κάτι που αυτή δε δέχθηκε ζητώντας την δημόσια συγνώμη της εταιρείας.
Έχουν γίνει πολλά τέτοια περιστατικά σε Αμερική και Ευρώπη, κάποια για να προκαλέσουν σκόπιμη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ερώτημα ωστόσο είναι: ποιος κρίνει την εμφάνιση σου μέσα σε ένα αεροπλάνο και ποια είναι τα όρια; Υπάρχουν κάποια στάνταρ από τις αεροπορικές εταιρείες ή εξαρτάται από την σεμνοτυφία της κάθε αεροσυνοδού;

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments