Το επίσημο όνομα της είναι παραλία Οφρυνίου, ωστόσο οι περισσότεροι την ξέρουν ως Τούζλα. Άλλοι την αποκαλούν Κάρυανη μπερδεύοντας την με την διπλανή παραλία. Βρίσκεται στα όρια του νομού Καβάλας ωστόσο αποτελεί την αγαπημένη παραλία των Σερραίων που πρώτοι ξεκίνησαν να φτιάχνουν εκεί τα εξοχικά τους.
Τα τελευταία χρόνια αποτελεί αγαπημένο προορισμό και των Βουλγάρων καθώς αγόρασαν δεκάδες εξοχικές κατοικίες.
Αν και αναπτύχθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια, η φήμη της ως τουριστικού προορισμού παραμένει χαμηλά καθώς την ταυτίζουν με έναν φθηνό έως φτηνιάρικο προορισμό. Αυτό την αδικεί γι΄αυτό και ένας ντόπιος επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να το αλλάξει. Πρόκειται για τον επικεφαλή του Ομίλου επιχειρήσεων Kourtidis Group που δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate και των κατασκευών στην Ανατολική Μακεδονία.
Έχει σχεδιάσει σειρά δράσεων για να δημιουργήσει το μπραντ της περιοχής και να προβάλλει τη σύγχρονη εικόνα της. Σλόγκαν του είναι «Χτίζουµε έναν νέο προορισµό – Οικοδοµούµε τη σύγχρονη εικόνα της περιοχής που αγαπάμε» και στόχος κυρίως οι αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Επίσης ο Όμιλος έχει στα σκαριά μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση.
Όλα αυτά θα τα παρουσιάσει επίσημα σε λίγες μέρες…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments