Στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων στον εισερχόμενο και εξερχόμενο θεματικό τουρισμό στοχεύει η κίνηση εξαγοράς δια απορροφήσεως της εταιρίας Appia Tours – Κατερίνα Βιλιανιώτη από την εταιρία Inventics A.E.. Έχοντας πολυετή εμπειρία με καινοτόμες τεχνολογίες, θα παρέχει τουριστικές υπηρεσίες ως DMC με το brand Worldtravel.gr
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «μετά από πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με την Appia Tours – Κατερίνα Βιλιανιώτη, η Inventics A.E. προχωρά σε εξαγορά δια απορροφήσεως του Appia Tours στοχεύοντας στον εισερχόμενο και εξερχόμενο θεματικό τουρισμό, συνδυάζοντας την εμπειρία με καινοτόμες τεχνολογίες».
H εταιρία INVENTICS Α.Ε. ιδρύθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη και το 2002 ιδρύεται το Livemedia.
Το Livemedia είναι διαδικτυακό κανάλι συνεδρίων, εκδηλώσεων και δράσεων. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο το Livemedia καλύπτει συνέδρια και εκδηλώσεις, σε Ελλάδα κι εξωτερικό, παρέχοντας σύστημα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και εφαρμογών που επιτρέπουν στους συνέδρους σε αίθουσα και σε web να συμμετέχουν και να αλληλοεπιδρούν στις εκδηλώσεις.
Η Inventics με το medevents.gr παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης συνεδρίων και ημερίδων και με τη χρήση του συστήματος των Livemedia Event Services επιτυγχάνει αυτοματισμούς και οργάνωση βιομηχανικού επιπέδου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments