Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Αμέσως μετά τα εγκαίνια των καινούργιων του γραφείων (διοίκηση και οργάνωση), το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Travel έκοψε την πίτα του. Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό bar restaurant στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα και σ΄αυτήν καλεσμένοι ήταν ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας, συνεργάτες και φίλοι.
Πάνω από 250 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, σε ένα πάρτι που κράτησε αρκετά μετά τα μεσάνυχτα. Στην ομιλία τους ο Αργύρης Κορωναίος και ο Νίκος Κασδερίδης αναφέρθηκαν στην εξαιρετική πορεία της εταιρείας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κορωναίος «είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα τελευταία χρόνια κάναμε αρκετές επενδύσεις και αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας. Ο Νίκος Κασδερίδης ανέφερε πως η εκτελεσημότητα ων εκδρομών του Herodotus Travel έφτασε στο πολύ υψηλό 97.5%. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «αυτό οφείλετε και στην συνεργασία των τριών τουριστικών γραφείων της πόλης (Herodotus, Zorpidis και Athos) όσον αφορά στην από κοινού ναύλωση αεροσκαφών, ώστε να είναι σίγουρο πως όλες οι εκδρομές θα πραγματοποιούνται κανονικά».
Απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους, ένας έφυγε ακόμη πιο χαρούμενος καθώς κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι για δυο άτομα στο Παρίσι.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments