Τα Aria Hotels, απαντούν στην αυξημένη τουριστική ζήτηση στη Σύρο με μια δεύτερη πρόταση διαμονής, το Pafsilipon Suites. Το boutique ξενοδοχείο με τη μοναδική θέα, που βρίσκεται στο ακρωτήρι της περιοχής Βαπόρια, επεκτείνεται με ολοκαίνουριες σουίτες.
Το Pafsilipon Suites, που οφείλει το όνομά του στην αρχαία ελληνική λέξη παυσίλυπος (παύω + λύπη), βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική συνοικία του ανατολικού τμήματος της Ερμούπολης και προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Το boutique ξενοδοχείο διαθέτει ήδη 2 σουίτες, τη la Seniora Suite και την el Angel Suite, και προσθέτει άλλες 5 ολοκαίνουργιες σουίτες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Ο κήπος, που περιβάλλει τις σουίτες, αποτελεί έναν από τους μοναδικούς κήπους της Ερμούπολης και περιλαμβάνει sundeck με υδάτινα στοιχεία, καθώς και jacuzzi για μονάδες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Οι 7 ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments