Δράση προβολής και προώθησης του “Restart Chios-TurkeyTravelling”, μια πρωτοβουλία του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού της Χίου (ΦΤΧ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Σμύρνη.
Στο θετικό απόηχο του 9ου Ελληνοτουρκικού Φόρουμ για τον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Σμύρνη και με ανοιχτή πλέον την ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών, η Χίος άδραξε την ευκαιρία να ξανασυστηθεί στην τουρκική αγορά.
” Ενώνουμε Δυνάμεις” ανέφερε ο Πρόεδρος του Φορέα Αυγουστής Νεαμονιτης. “Θέλουμε το restart να γίνει σε όρους ποιότητας και αυθεντικότητας και για τις δύο πλευρές. Θέλουμε να ενισχύσουμε αγορές εξωτερικού αμφίδρομα και συμπληρωματικά, σε μια σχέση win win, εμπλουτίζοντας τις εκδρομές μας ως κοινό τουριστικό προϊόν, ως συνέχεια ο ένας του άλλου” τόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου ,έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και ιδρυτικό μέλος του ΦΤΧ, Αντιγόνη Μαϊστράλη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Γεν. Προξενείου Σμύρνης.
Το διήμερο παραμονής των συντελεστών στη Σμύρνη, αξιοποιήθηκε για μια σειρά από επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ θα ακολουθήσουν εξατομικευμένες δράσεις στο προσεχές διάστημα.
Ο Φορέας Τουρισμού Χίου ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2019. Πρόκειται για την σύμπραξη ανθρώπων της χιώτικης φιλοξενίας, της χιώτικης γεύσης, της χιώτικης γης, με στόχο την Διαχείριση , Ανάπτυξη και Προβολή του μοναδικού αυτού προορισμού.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments