Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το Vanoro Hotel,  το οποίο βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 6 στον Βαρδάρη. Το κτίριο, μια παλιά καπναποθήκη, κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1930.

Η καπναποθήκη Γαβριηλόγλου  λειτούργησε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Τα τελευταία χρόνια το κτίριο είχε εγκαταλειφθεί ωστόσο πριν γίνει αυτό στέγαζε υπηρεσίες του ΙΚΑ. Πλέον το κτίριο, που αποτελεί  δείγμα της εφαρμογής των αρχών της Art Deco στη Θεσσαλονίκη, αναγεννάται και θα αποτελέσει ένα λαμπερό στολίδι για την περιοχή και όλη την πόλη.

Το Vanoro Hotel  διαθέτει 45 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με ότι απαιτεί η σύγχρονη φιλοξενία.  Διαθέτει επίσης το  ANZA lounge bar & restaurant  που θα  προσφέρει εμπειρία φαγητού με αυθεντική τοπική κουζίνα σε έναν κομψό εσωτερικό χώρο, ενώ το κεντρικό γυάλινο αίθριο θα κλέβει την  παράσταση. Το πρωινό θα σερβίρεται αλά καρτ  όλη τη μέρα.

Το κέντρο ευεξίας  του Vanoro θα παρέχει χαλαρωτικά μασάζ, περιποιήσεις  σώματος και προσώπου, καθώς και σάουνα, γυμναστήριο και τζακούζι για σωματική άσκηση και αναψυχή.

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments