Το TripAdvisor, η δημοφιλέστερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα του κόσμου, δημοσίευσε τις λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2017, όπως προκύπτουν μέσα από τις αξιολογήσεις και κριτικές των εκατομμυρίων χρηστών του. Στην λίστα 2017 TripAdvisor Travelers’ Choice for Hotels συμπεριλαμβάνονται και 8 ελληνικά ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες, που με την ποιότητα των υπηρεσιών και τις παροχές τους κατάφεραν να πλασαριστούν την κορυφή του κόσμου!
Πρώτο, το Lindos Blu στη Ρόδο που κατέκτησε την 18η θέση στη λίστα των 25 καλύτερων ξενοδοχείων του πλανήτη, την 5η θέση των πιο ρομαντικών ξενοδοχείων του κόσμου και τη 10η στην κατηγορία των πολυτελέστερων ξενοδοχείων του κόσμου.
Το Porto Sani στη Χαλκιδική βρίσκεται στην 17η θέση των πολυτελέστερων ξενοδοχείων παγκοσμίως.
Το Anastasis Apartments (φώτο) στη Σαντορίνη, βρίσκεται στην 3η θέση των πιο ρομαντικών ξενοδοχείων παγκοσμίως και στην 4η θέση των καλύτερων ‘μικρών’ ξενοδοχείων παγκοσμίως.
Το Celestia Grand στη Σαντορίνη κατέκτησε την 14η θέση των καλύτερων ‘μικρών’ ξενοδοχείων παγκοσμίως.
Το Tania Milos στη Μήλο βρίσκεται στην 2η θέση στο κόσμο στην κατηγορία των καλύτερων οικονομικών (bargain) ξενοδοχείων.
Το Venus Hotels & Suites της Ζακύνθου κατέκτησε την 3η θέση στο κόσμο στην κατηγορία των καλύτερων οικονομικών (bargain) ξενοδοχείων.
Το Sani Beach στη Χαλκιδική βρίσκεται στην 6η θέση στην κατηγορία των καλύτερων οικογενειακών ξενοδοχείων παγκοσμίως. Τ
Το Holiday Villas Rhodes στη Ρόδο, κατέκτησε την 16η θέση στην κατηγορία των καλύτερων οικογενειακών ξενοδοχείων παγκοσμίως

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments