Περισσότερα από 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το παλιό Νοσοκομείο ‘’Άγιος Παύλος’’ της Ι.Μ. Αδελφών του Ελέους της Καθολικής Εκκλησίας, έχει κλείσει τις πόρτες του στο κοινό. Μετά την επένδυση του ομίλου Novalis Vita, το άλλοτε ‘’Γαλλικό Νοσοκομείο’’ επί της συμβολής των οδών Φράγκων 17 & Τύπου 4, είναι έτοιμο να ζωντανέψει ξανά με το Project Elisabeth, προσφέροντας σημαντικό έργο και υπηρεσίες πρωτοποριακές για τη ζωή της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, η “Elisabeth”, του Στέφανου Γώγου, ιδιαίτερης σημασίας για τον επιχειρηματία, συνδέοντας το όνομα της με τη μητέρα του, όπως επίσης και με τη μεγάλη του κόρη Ελισάβετ, δημιουργείται για να παρέχει στους φιλοξενούμενους της, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αναψυχής, φροντίδας, περίθαλψης και αποκατάστασης.
Το συγκρότημα αποτελείται από τρία κτήρια συνολικής επιφάνειας 7.500m2 και δυναμικότητα φιλοξενίας 268 ατόμων. Τα δύο κτήρια που θα τεθούν σε λειτουργία μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, είναι η α΄πτέρυγα της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, με είσοδο επί της οδού Τύπου 4 και το Boutique Ξενοδοχείο 4ων αστέρων επί της οδού Καθολικών 2. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημιουργία της β΄πτέρυγας της ΜΦΗ, όπου θα παρέχονται υπηρεσίες Αυξημένης Φροντίδας και Μοντέρνας Τραυματολογίας επί της οδού Φράγκων 17.

Το Elisabeth Boutique Hotel…

Σε όμορο κτήριο με τη ΜΦΗ, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το πολυτελές οκταώροφο Elisabeth Boutique Hotel, Ένα μικρό και καθόλα ιδιαίτερο ξενοδοχείο, με μόλις 44 δωμάτια, το καθένα με την δική του προσωπικότητα και μοντέρνα αισθητική. Πάντα με κοινό παρανομαστή τις επιλεγμένες ανέσεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες που αρμόζουν στον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Με γνώμονα την οικειότητα και την ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας, το Bar – Restaurant “Akylina”, γίνεται το ιδανικό μέρος για επαγγελματικές, φιλικές και κάθε είδους συναντήσεις, από το πρωί ως το βράδυ, συνοδεία επιλεγμένης κάβας κρασιών, signature Cocktails και ένα πολύ νόστιμο και δημιουργικό μενού φτιαγμένο με αγάπη και τις καλύτερες πρώτες ύλες. Δίνοντας βάση στην ευεξία και την υγεία των επισκεπτών του, ο σύγχρονα διαμορφωμένος χώρος του SPA και Fitness Centre, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρονται οι μέγιστες υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ολιστικής αναζωογόνησης. Παράλληλα, οι διαπιστευμένοι επαγγελματίας υγείας της Elisabeth Holistic Eldercare, είναι διαρκώς διαθέσιμοι για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου που επιθυμούν μεταξύ άλλων ιατρικές συμβουλές ή υπηρεσίες υγείας κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments