Μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης σε όσους έχουν πάθος για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση προσφέρει το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, με την Ημέρα Καριέρας που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν επαγγελματίες του κλάδου, να μάθουν για τις διάφορες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες και να αντλήσουν εμπειρία από τον δυναμικό κόσμο του Hyatt.
Τα κύρια θέματα που καλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας ήταν:
• Παρουσίαση της εταιρικής κουλτούρας και των αξιών του Hyatt.
• Επισκόπηση διαφορετικών τομέων εργασίας, όπως Υποδοχή, Κουζίνα, Σέρβις Πελατών, και άλλοι.
• Συμβουλές για την επιτυχή καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας.
Ευκαιρίες για δικτύωση και συνεντεύξεις με το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη.
Συνεργάτης και αρωγός αυτής της προσπάθειας ήταν η Odyssea, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που από το 2016 παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας σε ευάλωτους νέους της πόλης μας.
Είναι κοινός τόπος ότι το Hyatt προσφέρει ένα ευέλικτο και ενθαρρυντικό περιβάλλον εργασίας, προωθώντας τη διαφορετικότητα και την ανάπτυξη του προσωπικού. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε τύπο ταλέντου που μοιράζεται το πάθος μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Ελάτε στην ομάδα του Hyatt Regency Thessaloniki να ανακαλύψετε μια συναρπαστική καριέρα στον κόσμο της φιλοξενίας με το Hyatt!
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2310 401490».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments