Η Ελλάδα και η Ιαπωνία με τους κορυφαίους αντιπροσώπους τους δίνουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 7μμ ένα ρεσιτάλ innovative fusion κουζίνας στο πεντάστερο Miraggio Thermal Spa Resort στην μαγευτική Χαλκιδική, στο Παλιούρι.
Από τη μια μεριά η διεθνώς αναγνωρισμένη Fumiko Kono (chef consultant for Japan Airlines, food producer, Journalist & Culinary creator) επίσημη Ambassador of Taste for the Global Gastronomy® 2023 με περγαμηνές στον χώρο της διεθνούς γαστρονομίας και βιβλιογραφία, μεταφέρει την αυθεντικότητα και το μοναδικό της στυλ με fusion γαλλικές και ιαπωνικές προσεγγίσεις υψηλής γαστρονομίας.
Από την άλλη, ο διακεκριμένος Chef Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με τον Executive Chef, Ζαχαρία Κοπρίδη, προσυπογράφουν τις γεύσεις με την ξεχωριστή τους ματιά, μεταφέροντας την αυθεντική ελληνική σύγχρονη γαστρονομία στο πιάτο.
Οι Chef θα μας ταξιδέψουν μέσα από ένα μενού 8 πιάτων στο εστιατόριο Toroneo.
Θα υπάρχει επιπλέον και η επιλογή Pairing, η δυνατότητα δηλαδή να συνδυάσει κάποιος τα πιάτα των Chef με το κατάλληλο κάθε φορά ποτήρι κρασιού επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απόλαυση.
Απαιτείται κράτηση…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments