Το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, GRECOS.gr Travel, συμμετέχει στο BlackFriday δίνοντας πίσω όλο το κόστος μιας Χριστουγεννιάτικες εκδρομής σε εκπτώσεις σε μελλοντικές κρατήσεις.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου:

«Εμείς στο GRECOS.gr Travel, σας θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους και σας κάνουμε το χριστουγεννιάτικο μας δώρο 1+1, προσφέροντας επιστροφή σε έκπτωση OΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό για τις κρατήσεις που θα γίνουν από σήμερα έως την Παρασκευή 01/12 σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές από 16/12/23 έως 08/01/24.
Πως λειτουργεί:
Για κάθε κράτησή σας ,σας πιστώνουμε e-Voucher όλο το ποσό που κοστίζει η εκδρομή σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενο ταξίδι σας μέσα στο 2024, εξαργυρώνοντας κάθε φορά έως το 10% του επόμενου ταξιδιού σας .
Π.χ. αν κάνετε κράτηση σε μία χριστουγεννιάτικη εκδρομή 650€, σας πιστώνονται ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό! Κάνοντας κράτηση π.χ τη Καθαρά Δευτέρα σε εκδρομή αξίας 500€, έχετε έκπτωση 50€! Τα υπόλοιπα 600€ μένουν στο λογαριασμό σας για να τα αξιοποιήσετε σε επόμενη εκδρομή (το Πάσχα ,το Καλοκαίρι ,την 28η Οκτωβρίου κτλ).
*Σημείωση η εξαργύρωση γίνεται μόνο οργανωμένα πακέτα και όχι σε μεμονωμένες υπηρεσίες».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments