Παρέα με τους πελάτες του έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τουριστικό γραφείο IOLE Travel. Αυτό έγινε χθες στα πλαίσια ημερήσιας εξόρμησης του IOLE στις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας και την περιοχή της Κοζάνης.
Όπως μας είπε η ιδιοκτήτρια του γραφείου Πέλα Ρεβενικιώτου: «Επισκεφθήκαμε το Ιστορικό-Λαογραφικό & Φυσικής Ιστορίας Μουσείο Κοζάνης, το Λαογραφικό Μουσείο Βελβεντού και το πανέμορφο τουριστικό χωριό Νεράιδα ,κτισμένο στην κορυφή του λόφου επάνω από την Γέφυρα Σερβίων της λίμνης Πολυφύτου. Eευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. ‘Ο,τι είμαστε σήμερα το οφείλουμε στη στήριξη και την αγάπη τους! Είμαστε γεννημένοι ταξιδιώτες και θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ταξίδια προσαρμοσμένα στο σήμερα για όλους όσους πιστεύουν ότι το ταξίδι είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια».
Το φλουρί κέρδισε η Ελένη Ποιμενίδου κερδίζοντας κρουαζιέρα στην Σκιάθο για 2 άτομα και 10 ακόμα τυχεροί κέρδισαν από μια ημερήσια εκδρομή της επιλογής τους!!!

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments