Γράφαμε πριν λίγες μέρες για το πρώτο ελληνικό οργανωμένο γκρουπ σε εξωτικό προορισμό τον τελευταίο χρόνο. Μια ελπιδοφόρα είδηση που μας θυμίζει πως ο οργανωμένος τουρισμός παραμένει ζωντανός αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και περιμένει υπομονετικά τις καλύτερες μέρες.
Το γκρουπ ταξίδεψε στις εξωτικές Μαλδίβες με το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Athos Ηellas και αποτελούνταν από 15 άτομα από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία που μας έστειλαν, πετούσαν από τη χαρά τους…
Όλοι τους γύρισαν χθες χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι ταξιδιώτες γνώρισαν έναν υπέροχο εξωτικό προορισμό , βίωσαν εξαιρετικές δραστηριότητες, έμειναν στα μοναδικά over water villas (είναι σε λογικό κόστος αυτή την περίοδο), έγιναν μια μεγάλη παρέα και έδωσαν ραντεβού στο επόμενο ταξίδι. Τώρα έχουν 7 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν!
Όπως μας είπε η αρχηγός του γκρουπ, η Κωνσταντίνα Μπαλτατζή, όλα τα μέτρα ασφαλείας τηρούνταν κανονικά στις Μαλδίβες, αλλά με τέτοια διακριτικότητα ώστε να μην έχεις καμία αίσθηση πίεσης. Επίσης η συνολική αντιμετώπιση των επισκεπτών στις Μαλδίβες είναι πάντα παραδειγματική και αξιοζήλευτη.
Επόμενο οργανωμένο ταξίδι σε εξωτικό προορισμό του Athos θα είναι στην Κόστα Ρίκα σε λίγες μέρες. Τα μέλη του γκρουπ ετοιμάζουν ήδη τα πράγματα τους…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments