Στο 1ο Διεθνές Τουριστικό Φόρουμ της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας, TÜRSAB (1st TÜRSAB International Tourism Forum), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA ) κ. Τσιλίδης, εκπροσωπώντας την χώρα μας.
Στο πάνελ του Forum που είχε τίτλο «Race is starting up» και το οποίο συντόνισε ο πρόεδρος της TÜRSAB, . F. Baklikaya, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδίων Γερμανίας (DRV), Norbert Fiebig, ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Βρετανικών Τουριστικών Γραφείων (ABTA), Mark Tanzer, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης και η πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Ταξιδίων και Τουρισμού (FIAVET), Ivana Jelinic.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την τουριστική πραγματικότητα στη χώρα τους, τις τελευταίες τάσεις στο ταξιδιωτικό κοινό αλλά και τις πρακτικές που ακολούθησε και θα ακολουθήσει κάθε χώρα εν όψει της τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και τις απόψεις τους για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη και καλύτερη επανεκκίνηση του τουρισμού στη μετά covid-19 εποχή.
Οι σχέσεις της FedHATTA και του ΗΑΤΤΑ με την TÜRSAB ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1990, με την υπογραφή του πρώτου Συμφώνου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές. Έκτοτε η συνεργασία τους παραμένει με διαχρονικό, εποικοδομητικό και στενό χαρακτήρα, στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού και της ανάπτυξης των τουριστικών ροών από και προς την Τουρκία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments