Αν και το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) έχει περιορισμένους πόρους καθώς συντηρείται από τις συνδρομές των 55 μέχρι στιγμής μελών του, έχει καταφέρει να αναπτύξει μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, ανεβάζοντας ψηλότερα τη Θεσσαλονίκη στο διεθνή χάρτη του συνεδριακού τουρισμού. Αρωγός στην προσπάθεια του είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς συχνά πυκνά δημιουργούν από κοινού δράσεις και συνέργειες για την προβολή της περιοχής όχι μόνο ως συνεδριακού προορισμού αλλά γενικά.
Σε χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε το Thessaloniki Convention Bureau (TCB), σε συνεργασία με το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη Φράπορτ, η διευθύντρια του TCB Ελένη Σωτηρίου αναφέρθηκε στις δράσεις που έχει προγραμματίσει για τη φετινή χρονιά, που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τη Θεσσαλονίκη ως προορισμό MICE, δηλαδή συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις κλπ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– Συμμετοχή στις πιο σημαντικές εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού στην Ευρώπη.
– Συμμετοχή σε εξειδικευμένα B2B Event
– Διοργάνωση στις 5 Απριλίου του TCB Crossroads, μιας ημερίδας για τον συνεδριακό τουρισμού στην οποία θα λάβουν μέρος ειδικοί και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
– Διοργάνωση στις 8-10 Μαΐου του 2ου CONNECT Tourism & Travel Event, ενός B2B event που φέτος θα γίνει δια ζώσης με την συμμετοχή εξειδικευμένων buyers από το εξωτερικό.
– Διοργάνωση στις 8 Δεκεμβρίου του Connect on the Road που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, για την προβολή της περιοχής στην ισραηλινή συνεδριακή και όχι μόνο αγορά.
Η κα Σωτηρίου κάλεσε τους επαγγελματίες του τουρισμού να συμμετάσχουν στις δράσεις του TCB καθώς όπως είπε έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή όλων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments