Με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, διοργανώνεται στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο του Israel Association of Travel Agencies and Consultants (ITTAA), με τη συμμετοχή πλέον των 350 tour operators, travel agents και επαγγελματιών του τουρισμού του Ισραήλ.
Στόχος της FEDHATTA είναι το Συνέδριο να συμβάλλει δυναμικά στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.
Πέραν της δημοσιότητας που θα λάβει η διοργάνωση και η Ελλάδα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ισραήλ, αλλά και στη διεθνή ισραηλινή κοινότητα, ένας ιδιαίτερα υψηλός αριθμός εκπροσώπων τουριστικών γραφείων και decision makers αλλά και δημοσιογράφων, θα επισκεφθούν την Ελλάδα και θα γνωρίσουν από κοντά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε, έτσι ώστε να τις προτείνουν και στους πελάτες τους, τόσο στους τουρίστες που αναζητούν ένα προορισμό διακοπών και city break προορισμών, αλλά και στους επαγγελματίες που αναζητούν τόπο διεξαγωγής συνεδρίων και incentive trips.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισραηλινοί τουρίστες ταξιδεύουν όλο το χρόνο, και κυρίως εκτός τουριστικής περιόδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού.
Παράλληλα με το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί έκθεση τουριστικής προβολής προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων και Β2Β συναντήσεις.
Παράλληλα, στην έκθεση του Συνεδρίου συμμετέχουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων και το Thessaloniki Convention Bureau. Δυναμική είναι και η παρουσία των ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων: IMT Servises, Visit Meteora.travel, Athens One Day Cruise, Athens Walking Tours, The Luxury Collection- Grande Bretagne Hotel, Porto Carras Grande Resort, και Capsis Elite Resort- Out of the Blue.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments