Το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, University of York Europe Campus διοργανώνει Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Τουρισμός: Μαζικό ή προσωποποιημένο δώρο αγάπης; Προτιμήσεις τουριστών και υπηρεσίες ξενοδοχείων» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου από τις 3μμ έως τις 6μμ.
Στόχος της εκδήλωσης είναι εξετάσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στις προτιμήσεις των τουριστών, αναφορικά με υπηρεσίες φιλοξενίας και ταξιδιών, σκιαγραφώντας την επόμενη μέρα. Έμπειροι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του χώρου θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και τις γνώσεις τους δίνοντας το δικό τους στίγμα και οπτική.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας θα ανοίξει την εκδήλωση απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τέσσερις κεντρικές ομιλίες και τρεις συζητήσεις σε πάνελ με την ακόλουθη θεματολογία:
Πάνελ 1 | Ξενοδοχεία & προορισμοί: μαζικό ή προσωποποιημένο δώρο;
Πάνελ 2 | Αερομεταφορές και ο ρόλος τους στον τουρισμό
Πάνελ 3 | Παρατηρητήριο Τουρισμού: τεχνολογία, big data analysis και ανίχνευση τάσεων στο τουρισμό
Οι κεντρικοί ομιλητές που θα δώσουν το δικό τους στίγμα πάνω στο θέμα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Δρακόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, ΤOURISM GENERIS, Δημήτριος Μανίκης, Πρόεδρος ΕΜΕΑ Wyndham Hotels & Resorts, Δημήτριος Κουμπαράκης, Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γρηγόριος Τάσιος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων & Α’ Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Τ.Ε., Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πρόεδρος Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης και Κύρος Ασφής, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, ΝΕΑ ΜΕSA.
Το συνέδριο απευθύνεται μεταξύ άλλων σε επιχειρηματίες και φοιτητές Τουριστικών Σχολών και Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments