Για το τουριστικό γραφείο Mazi travel & events, η κοπή της πίτας δεν είναι μόνο μέρα γιορτής. Είναι και μέρα απολογισμού αλλά και νέων στόχων.
Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα και σ΄αυτήν παραβρέθηκαν όλα τα στελέχη των τεσσάρων εταιριών του Mazi Travel από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.
Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Mazi Travel Θόδωρος Μακρής: «Συζητήσαμε τον απολογισμό του 2021 και κάθε τμήμα έθεσε τους στόχους του για το 2022. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην digital εποχή του τουριστικού προϊόντος και στην καθιέρωσή της στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της εταιρίας. Μεγάλη αποδοχή είχαν οι ανακοινώσεις για τα νέα αποκλειστικά προϊόντα της εταιρίας μας στο outgoing, με τις οργανωμένες εκδρομές με δικό σου ΙΧ, καθώς και οι παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών σε γνωστούς προορισμούς με νέες θεματικές επιλογές ενισχύοντας την τάση για new experiences σε κάθε γνωστό προορισμό».
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες παραγωγές των branding video και για τα δυο τμήματα, incoming και outgoing, καθώς και μια εκτενή παρουσίαση της συμμετοχής της εταιρίας στα καινοτόμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Mazi Travel:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία 3ds που διαχειρίζεται το digital marketing της εταιρίας μας, που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας να παραβρεθεί και να παρουσιάσει σε όλους τους συνεργάτες την μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο. Ευχαριστούμε το Grecotel Larissa Imperial, για την άριστη φιλοξενία και την άριστη οργάνωση του συνεδριακής αίθουσας καθώς και στα γευστικότατα εδέσματα που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια του meeting, καθώς και στο γεύμα που ακολούθησε μετά το πέρας του Meeting».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments