Ακυρώνεται οριστικά το τουριστικό συνέδριο που κάθε χρόνο συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη τα πέντε διμερή επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, το Ελληνο-Βρετανικό, το Ελληνο-Γαλλικό, το Ελληνο-Γερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό. Φέτος θα διοργανώνονταν για 5η συνεχή χρονιά, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» με τίτλο «Τουρισμός για Όλους».
Αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, αλλά λόγω των εξελίξεων μετατέθηκε για την Πέμπτη 21 Μαΐου. Ωστόσο καθώς οι καταστάσεις παραμένουν κρίσιμες οι διοργανωτές αποφάσισαν την ματαίωση του.
Η σχετική ανακοίνωση προς τους χορηγούς και τους ομιλητές αναφέρει:
«Τα 5 διμερή Επιμελητήρια, λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτοφανείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία στη χώρα μας και διεθνώς και την αβεβαιότητα που θα διαρκέσει για αρκετό χρονικό διάστημα, αποφασίσαμε την ακύρωση του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού για το τρέχον έτος και τη μετάθεσή του για το 2021 με νέα ατζέντα.
Τα 5 διμερή Επιμελητήρια θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε αυτόν τον καίριο αλλά σφοδρά πληττόμενο κλάδο της οικονομίας και να συνεργάζονται με τους αρμόδιους φορείς για την κατά το δυνατόν γρηγορότερη επαναφορά του».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments