Το φεστιβάλ κόμικ «THE COMIC CON» επιστρέφει…

Η πιο υπερ ηρωική διοργάνωση της Ελλάδας επιστρέφει από τις 23 ώς τις 25 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.
Το απόλυτο φεστιβάλ για τα κόμικς, το cosplay, τις ταινίες δράσης, τα βίντεο, board και card games (και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης) επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικό και ενδιαφέρον, γεμάτο από μοναδικά masterclasses και συναρπαστικούς καλεσμένους, για πρώτη φορά μετά το διετές, αναγκαστικό διάλειμμα λόγω της πανδημίας.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ

Στόχος τού «The Comic Con» ήδη από την πρώτη του διοργάνωση, πριν από επτά χρόνια, είναι να φέρνει κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη κορυφαία ονόματα των κόμικς. Τις προηγούμενες χρονιές, έφερε στη Θεσσαλονίκη ορισμένους από τους σημαντικότερους δημιουργούς – μεταξύ αυτών ο Frank Miller, ο Don Rosa, ο Giorgio Cavazzano, ο Mike Collins, ο Tanino Liberatore και αρκετούς ακόμη.
Φέτος, φέρνει το «βαρύ πυροβολικό» των ιστοριών της Marvel, τον βραβευμένο Αμερικανό σεναριογράφο Jason Aaron που αυτό το διάστημα υπογράφει τον best seller τίτλο τής εταιρείας, «Avengers». Μία από τις πιο γνωστές δουλειές του είναι το κόμικ «Thor», που συνέγραφε επί επτά συνεχή έτη και το οποίο λειτούργησε ως βάση για την ταινία «Thor: Love and Thunder».
TO «THE COMIC CON» ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Όπως συνέβη και σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, το «Τhe Comic Con» θα σταθεί για ακόμη μία φορά αρωγός ενός φορέα που στέκεται δίπλα στους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας. Φέτος, θα στηρίξει την ομάδα «Therapy Dogs», που προσφέρει έργο σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες τού πληθυσμού μέσω της επαφής παιδιών και ενηλίκων με ζώα, για τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας, της ψυχολογίας, της διάθεσης και της ικανότητας.

Το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con 6» θα πραγματοποιηθεί από τις 23 ώς τις 25 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ Helexpo.
> Ώρες λειτουργίας: 10:00-20:00.
> Εισιτήρια: €8 (ημέρας), €16 (τριημέρου). Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 8 ετών. https://www.viva.gr/tickets/festival/the-comic-con-6
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα τής διοργάνωσης, εδώ: www.thecomiccon.gr
Στη φωτογραφία ο Spiderman στον πύργο του Τριγωνίου. Σχέδιο του John Royle.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments