Εν όψει του ντεμπούτου του κρουαζιερόπλοιου Icon of the Seas, η Royal Caribbean International αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι η επίσημη εικόνα του Icon. Ο οκτώ φορές νικητής του διάσημου βραβείου Ballon d’ Or και Αθλητής της Χρονιάς για το 2023 από το περιοδικό TIME θα συμμετάσχει στον εορτασμό ονοματοδοσίας του Icon of the Seas, τον Ιανουάριο στο Μαϊάμι.
Από τις 27 Ιανουαρίου 2024, οι επιβάτες μπορούν να σαλπάρουν με το Icon of the Seas και να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές με τις έξι διαφορετικές νεροτσουλήθρες – αριθμό ρεκόρ για κρουαζιερόπλοιο -, τις επτά πισίνες – μια για κάθε μέρα της κρουαζιέρας-, την πρώτη “γειτονιά” σχεδιασμένη για οικογένειες με μικρά παιδιά, 40 και πλέον χώρους για φαγητό και ποτό και πολλά άλλα.
«Είμαι ενθουσιασμένος και αισθάνομαι τιμή που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Royal Caribbean για να γιορτάσουμε την άφιξη του Icon of the Seas που θ΄ αλλάξει το παιχνίδι», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.
Ο νέος ρόλος του Μέσι ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της Royal Caribbean και της Inter Miami CF, με την οποία η εταιρεία κρουαζιέρας γίνεται ο επίσημος Vacation Partner της ομάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments