Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο θα κάνει home porting στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει πως τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο θα φτάνουν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό θα συμβεί από το καλοκαίρι του 2025.
Πρόκειται για το Symphony που μέχρι πέρσι ανήκε στην Crystal Cruises ωστόσο εξαγοράστηκε από την εταιρεία πολυτελών ταξιδιών Abercrombie & Kent (A&K Travel Group) και εδώ και ένα χρόνο υποβάλλεται σε εκτεταμένη ανακαίνιση στην Τεργέστη της Ιταλίας. Το πλοίο που χαρακτηρίζεται από την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει, θα μπορεί να φιλοξενήσει μετά την ανακαίνιση 606 επιβάτες από 950 που φιλοξενούσε πριν.
Θα το δούμε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά το επόμενο καλοκαίρι του 2024 να κάνει διελεύσεις από το λιμάνι, καθώς έχει εντάξει τη Θεσσαλονίκη στο πρόγραμμα του.
Με τα σημερινά δεδομένα θα είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα κάνει συστηματικά home porting στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μετά το Crystal της Celestyal που το βλέπουμε κάθε Κυριακή για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι. Ενδεχομένως περιστασιακά να κάνουν home porting στη Θεσσαλονίκη και κάποια ακόμη κρουαζιερόπλοια, όπως το Infinity της Celebrity Cruises που θα πάρει κόσμο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 30 Ιουλίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments