Οι κρουαζιέρες με mega yacht είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος κρουαζιέρας που μπορεί να κάνει κανείς, ιδιαίτερα στην Ελλάδα με τα πολλά μικρά νησιά και λιμάνια. Αναφερόμαστε σε μικρά κρουαζιερόπλοια μέχρι 50 καμπίνες.
Και αυτό γιατί μπορούν να επισκεφτούν μικρά λιμάνια που δεν «χωρούν» τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, το σέρβις είναι προσωποποιημένο, το κλίμα παρεϊστικο μεταξύ των επιβατών, ενώ κυριαρχεί η άνεση και η πολυτέλεια. Είναι όμως ένας σχετικά ακριβός τρόπος διακοπών.
Ωστόσο η ελληνική εταιρεία Elixir Boutique Cruises ανακοίνωσε ειδική προσφορά γνωριμίας 50% στις κρουαζιέρες της με το σκάφος Elysium, για κρατήσεις που θα γίνουν πριν τις 15 Ιανουαρίου. Αφορά στις αναχωρήσεις του Μαρτίου και του Απριλίου.
Το πρόγραμμα της εφτάνυχτης κρουαζιέρας περιλαμβάνει τον περίπλου της Πελοποννήσου, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέπτεται περιοχές και μνημεία παγκόσμια πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Αναλυτικά το Elysium ξεκινά από το Λαύριο και αφού περάσει τον Ισθμό της Κορίνθου, πηγαίνει στην Ιτέα (Δελφοί), στο Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία), στο Γύθειο (Μυστράς), στην Ελαφόνησο, στη Μονεμβασιά, στο Ναύπλιο (Μυκήνες και Επίδαυρος), στην Ύδρα και επιστρέφει στο Λαύριο.
Είναι o πιο ξεκούραστος τρόπος για να δείτε όλα αυτά σε συνθήκες άνεσης και πολυτέλειας.

Info…
Περισσότερες πληροφορίες στην Elixir Boutique Cruises https://www.elixir.cruises/ ή στο τουριστικό γραφείο Tsakiridis Loukas Travel που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στις κρουαζιέρες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments