Αναμφίβολα η κρουαζιέρα είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος διακοπών καθώς την ώρα που διασκεδάζεις πάνω στο κρουαζιερόπλοιο ή ξεκουράζεσαι στην καμπίνα σου, αυτό σε ταξιδεύει στον επόμενο προορισμό.
Ωστόσο για τους βορειοελλαδίτες αυτό το καλοκαίρι έγινε ακόμη πιο ξεκούραστη η επιλογή της κρουαζιέρας, καθώς δεν χρειάζεται να πάνε στο Λαύριο για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους. Μπορούν να επιβιβαστούν και από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της εταιρείας Celestyal Cruises, που πραγματοποιεί την κρουαζιέρα εφτά διανυκτερεύσεων «Μυθικό αρχιπέλαγος». Πρώτη αναχώρηση την Τρίτη 29 Ιουνίου και κάθε Τρίτη μέχρι τέλος Αυγούστου.
Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει διάσημους προορισμούς στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Από την Θεσσαλονίκη στην διάσημη Μύκονο, τη μαγευτική Σαντορίνη, την κοσμοπολίτικη Ρόδο, την πανέμορφη Λεμεσό στην Κύπρο, τον γραφικό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, την ιστορική Αθήνα και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για την αποβίβαση.
Οκτώ μέρες περιήγησης σε εκπληκτικούς προορισμούς σε συνθήκες άνεσης και απόλυτης χαλάρωσης, σαν αυτές που θα συναντήσετε στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και κάθε κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises.
Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 699 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, όλα τα γεύματα στο πλοίο, διασκέδαση εν πλω, απεριόριστα κλασικά ποτά, δυο οργανωμένες εκδρομές σε Ρόδο και Λεμεσό, μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην πόλη της Μυκόνου και τα φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνονται επίσης και τα λιμενικά τέλη.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 216 4009999, στη σελίδα celestyal.com ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments