Φωτογραφία: Βάσω Τζιτζικάκη

Κάθε χρόνο το after party που διοργανώνεται επ’ ευκαιρίας της Philoxenia, πραγματοποιούνταν στο Anatolia Hotel. Φέτος μετακόμισε στο νεότερο μέλος του Ομίλου Anatolia, στο πεντάστερο Onoma Hotel, που δεν συμπλήρωσε ακόμη τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Τίτλος του φετινού πάρτι “we’ ve got party with balls!” και ο μυαλό σας μην πάει στο πονηρό, καθώς αναφέρεται στην πισίνα με τα εκατοντάδες μπαλάκια που υπάρχει στο ξενοδοχείο.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τα στελέχη του, υποδέχθηκαν δεκάδες επαγγελματίες του τουρισμού, φίλους και συνεργάτες. Για τους γνωστούς λόγους, ο κόσμος ήταν φέτος λιγότερος, όχι όμως και το κέφι που τόσο ανάγκη έχουν όλοι.
Τα εδέσματα ήταν πέντε αστέρων, το ποτό έρεε, η μουσική ξεσήκωνε και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να διασκεδάσουν σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον μετά από μια κοπιαστική μέρα στην έκθεση.
Το πάρτι εξελίχθηκε σε δυο επίπεδα του ξενοδοχείου. Στον πολυχώρο του πρώτου ορόφου και στο Cloud bar στο Roof garden, για μεγαλύτερη άνεση στους καπνιστές.
Και του χρόνου…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments