Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Καθώς η εταιρεία B&A, που μεταξύ άλλων δημιούργησε και διαχειρίζεται την πλατφόρμα travel master hotels, θέλει να ενισχύσει τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης από την κυπριακή αγορά, προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτήτες και στελέχη από 16 κυπριακά τουριστικά γραφεία της Κύπρου προκειμένου να γνωρίσουν τον προορισμό.
Το fam trip της B&A διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Sky Express η οποία συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Λάρνακα και το πεντάστερο ξενοδοχείο Onoma Hotel στο οποίο έμμειναν οι συμμετέχοντες και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι.
Το πρόγραμμα του fam trip περιλάμβανε αυτά που κυρίως ενδιαφέρουν τους κύπριους όταν επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή βόλτες στην πόλη, αχαλίνωτο shopping, καλό φαγητό και διασκέδαση. Σήμερα επισκέφτηκαν το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανωμή πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο.
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο του fam trip. Ο δημιουργός της εταιρείας B&A Μιχάλης Γεραρής και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν στο Ergon Agora εκτός από τους Κύπριους τουριστικούς πράκτορες, τον Νικόλα Ράγκο εκπρόσωπο της Sky express, τον Φώτη Αρβανίτη και την Κατερίνα Σαλυκυριάκη από το Onoma Hotel και τους εκπροσώπους της B&A στην Κύπρο Νικόλα Νικολάου και Χριστιάννα Μιλάνου.
Η B&A είναι μια από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που ειδικεύτηκαν στην παραγωγή λογισμικού στον τουρισμό. Μεταξύ άλλων δημιούργησαν την πλατφόρμα travelmasterhotels.com που πουλά δωμάτια ξενοδοχείων και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Η πλατφόρμα είναι Β2Β δηλαδή δεν απευθύνεται στους απλούς καταναλωτές αλλά μόνο σε τουριστικά γραφεία που θέλουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές στην διεθνή αγορά και δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και σε βαλκανικές χώρες.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments