Με σύνθημα «Γενναίοι επιζώντες ενωθείτε για το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη», την Παρασκευή και 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πάρτι του προσωπικού του Mouzenidis Group και η κοπή της βασιλόπιτας.
Οι …γενναίοι εργαζόμενοι του Ομίλου Μουζενίδη, αφού επέζησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις χαμηλές θερμοκρασίες, ζέσταναν με το κέφι και το χορό τους την αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης, που φιλοξένησε το πιο … παγωμένο πάρτι της χρονιάς!
Το dress code ήταν αυστηρό: γούνες, παλτό, γάντια, κασκόλ, σκούφοι και μπότες, όπως επέβαλλαν οι πολικές συνθήκες των ημερών στη Θεσσαλονίκη!
Ο διαγωνισμός της καλύτερης «Ice Party» φωτογραφίας ανέβασε το θερμόμετρο στην αίθουσα, με τους εργαζόμενους να ποζάρουν ατομικά και ανά τμήμα, ακολουθώντας το concept του διαγωνισμού και ποστάροντας στο Facebook τις δημιουργικές τους λήψεις!
Οι πιο «δραστήριοι» στέφθηκαν Ice King και Ice Queen της βραδιάς!
Από το πάρτι δεν μπορούσε να λείπει και ο Πρόεδρος του Ομίλου κΜπόρις Μουζενίδης, που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, με τους υπεύθυνους των εταιρειών να παραλαμβάνουν το κομμάτι για λογαριασμό της ομάδας τους. Η τυχερή εταιρεία που κέρδισε το φλουρί για το 2017 ήταν η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη.
Έναν ακόμα τυχερό εργαζόμενο ανέδειξε η βραδιά, που κέρδισε το φλουρί σε ατομικό επίπεδο και μαζί ένα διήμερο αεροπορικό ταξίδι για δύο άτομα στην Αθήνα με την Ellinair και διαμονή στο ξενοδοχείο Bomo Club Palace Hotel 4*

 

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments