Ήταν όλοι τους εκεί και κυρίως η νέα γενιά των τουριστικών γραφείων. Όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σε μια βραδιά που είχε λάμψη, πολλές ωραίες παρουσίες κέφι και καλή διάθεση. Αναφερόμαστε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τουριστικού γραφείου Athos Hellas, μια εκδήλωση από τις πιο πολυαναμενόμενες κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Βελισάριος Χορινός και ο Χρίστος Φυντικάκης υποδέχθηκαν εκατοντάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους στελέχη τουριστικών γραφείων, συνεργάτες και φίλους.
Στον χαιρετισμό του, ο Χρήστος Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε τα τουριστικά γραφεία για την στήριξη τους, τους συνεργάτες του και τους αρχηγούς των εκδρομών τους οποίους χαρακτήρισε αφανείς ήρωες για να περάσουν οι ταξιδιώτες καλά, διαβεβαίωσε πως το Athos Hellas κάνει πολύ σοβαρές προσπάθειες προκειμένου ο κόσμος να επιστρέψει στα τουριστικά γραφεία. Όπως είπε “επενδύουμε αρκετά χρήματα σε προαγορές εισιτηρίων προκειμένου να ρίξουμε το κόστους και τα προγράμματα μας ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς. Προσθέτουμε νέες δραστηριότητες προκειμένου αυτοί που ταξιδεύουν μαζί μας όχι μόνο να βλέπουν αξιοθέατα αλλά να βιώνουν εμπειρίες στα ταξίδια τους”. Επίσης κάλεσε τα τουριστικά γραφεία να σταματήσουν να δαιμονοποιούν τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και να τις κάνουν εργαλεία στη δουλειά τους.
Ο ίδιος ανακοίνωσε μια ακόμη καινοτομία καθώς είπε πως “πλέον το Athos Hellas εκτός από ξενοδοχεία χρησιμοποιεί στις εκδρομές του επιλεγμένα καταλύματα μέσα από την πλατφόρμα της Airbnb. Έτσι όσοι το επιλέγουν μένουν σε άνετα διαμερίσματα στο κέντρο ευρωπαϊκών πόλεων, με χαμηλό κόστος” .
Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος έκανε παρουσίαση του τουριστικού γραφείου World Party Traveller, μετεξέλιξη της γνωστής ομώνυμης ταξιδιωτικής εκπομπής με το οποίο κατ’ αποκλειστικότητα συνεργάζεται το Athos Hellas. Το World Party Traveller διοργανώνει ιδιαίτερες βιωματικές εκδρομές σε διάφορες χώρες του πλανήτη.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments