Άλλο ένα ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο Tzimas Ski Travel. Αυτή τη φορά προορισμός ήταν το Μπόροβετς στη γειτονική Βουλγαρία, ώστε οι συνεργάτες του γραφείου να γνωρίσουν τα καταλύματα με τα οποία συνεργάζεται καθώς και τη γύρω περιοχή. Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia.
Το γκρουπ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Radinas Way και διέμεινε στο Festa Winter Palace. Και τα δύο ξενοδοχεία, όπως συμβαίνει συνήθως με τα καταλύματα των χιονοδρομικών κέντρων, διαθέτουν προηγμένες εγκαταστάσεις σπα, κάτι που το Tzimas Ski Travel, με 20 χρόνια στον χώρο, αξιοποιεί στο έπακρο, διοργανώνοντας εκδρομές εκεί σχεδόν όλο τον χρόνο. Από 1η Απριλίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου το spa festival, όπως το αποκαλούν, απευθύνεται στους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για εκδρομές ευζωίας (wellness & spa) ή και για άλλο εξειδικευμένο περιεχόμενο, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός. Από το πρώτο χιόνι, κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου, διοργανώνονται οι τακτικές εξορμήσεις σε Μπάνσκο και Μπόροβετς. Ειδικά για το Μπάνσκο υπάρχει καθημερινά λεωφορείο, οπότε μπορεί κανείς να καθορίσει την παραμονή του εκεί για όσες μέρες θέλει.

Το Μπόροβετς
Θεωρείται το κέντρο με την καλύτερη ποιότητα χιονιού. Από φέτος, μάλιστα, θα έχει τεχνητή χιόνωση, κάτι που ήδη διαθέτουν τα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής. Έχει το προτέρημα η κεντρική πίστα να καταλήγει μέσα στο χωριό, μπροστά στο ξενοδοχείο Festa Winter Palace. Από το ίδιο σημείο ξεκινάει και το λιφτ προς τις επάνω πίστες. Εκτός από τα καθαρά χειμερινά σπορ, στο Μπόροβετς μπορεί κανείς να κάνει ιππασία, ενώ υπάρχει ένα μεγάλο bike park, που αποτελεί πόλο έλξης για όσους ενδιαφέρονται για mountain bike. Έτσι η full season του Μπόροβετς είναι δύο φορές μέσα στον χρόνο: Δεκέμβριο με Απρίλιο για τα χειμερινά σπορ και Ιούνιο με Σεπτέμβριο για την ορεινή ποδηλασία.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments