Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Η Σόφια και η Φιλιππούπολη ήταν ο προορισμός του πρώτου εκπαιδευτικού ταξιδιού που οργάνωσε για φέτος το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mentor Travel Specialist. Συμμετείχαν περίπου 50 ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Το Mentor Travel Specialist, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση, την ενημέρωση και τη διασύνδεση με τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία.
Το ταξίδι ξεκίνησε από τα γραφεία του Mentor όπου τους συμμετέχοντες περίμενε ένα πρωινό μπουφέ με όλα τα σχετικά εδέσματα. Το Mentor έχει καθιερώσει το δωρεάν πρωινό μπουφέ στις αναχωρήσεις των οδικών εκδρομών του, στα πλαίσια των αναβαθμισμένων υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του.
Μετά από μια στάση στο μοναστήρι της Ρίλα, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της Βουλγαρίας, η αποστολή έφτασε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Sofia Balkan Palace όπου επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή. Το ίδιο συνέβη και στο επίσης πεντάστερο Maison Sofia Hotel όπου έμεινε η μισή αποστολή.
Και τα δυο ξενοδοχεία είναι ελληνικών συμφερόντων καθώς τα διαχειρίζεται η οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, τα διευθύνει ο Γιάννης Ανθουλίδης, ενώ διευθυντής πωλήσεων είναι ο Κωνσταντίνος Σδράλης, γνώριμοι και οι δυο στους τουριστικούς πράκτορες καθώς στο παρελθόν είχαν διευθυντικές θέσεις σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα του εκπαιδευτικού περιλάμβανε επίσκεψη στα ξενοδοχεία που συνεργάζεται το Mentor σε Σόφια και Φιλιππούπολη, όλα πεντάστερα και τετράστερα, γνωριμία με τις δυο πόλεις, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και shopping και φυσικά διασκέδαση στο πιο in κλαμπ της βουλγαρικής πρωτεύουσας για όποιους είχαν το κουράγιο να ακολουθήσουν.
Όπως μας είπαν ο Βελισσάριος Χωρινός και ο Σάββας Βαρικιάν, εκ των ιδιοκτητών του Mentor που συνόδευσαν την αποστολή, στο πρόγραμμα του γραφείου υπάρχουν τρεις διαφορετικές οδικές εκδρομές για τη Βουλγαρία. Σόφια με ημερήσια εκδρομή στη Φιλιππούπολη, Φιλιππούπολη με ημερήσια εκδρομή στη Σόφια και Ανατολική Ρωμυλία. Όλες προσφέρονται σε εξαιρετική τιμή ενώ περιλαμβάνουν διαμονή σε πεντάστερα και τετράστερα ξενοδοχεία.
Αρχηγός του γκρουπ ήταν ο Μιχάλης Μπάκας (ειδική συμμετοχή), συνεπικουρούμενος από τον Χρήστο Κόλια, ενώ συμμετείχαν επίσης από το Mentor οι συνεργάτιδες του Δώρα και Μελπομένη.
Περισσότερη Σόφια και Φιλιππούπολη προσεχώς…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments