Τα νέα περίπτερα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που θα τα βλέπουμε στις εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, παρουσία της Προέδρου του Οργανισμού, Άντζελας Γκερέκου.
Τα εκθεσιακά περίπτερα του ΕΟΤ αποκτούν νέο σύγχρονο σχεδιασμό, σύμφωνα με τη νέα τάση της ψηφιακής τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Βασικός επικοινωνιακός στόχος τους είναι η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο, ελκυστικό, πολυνησιακό τουριστικό προορισμό, με πολυποίκιλη ενδοχώρα, που προσφέρει ασφάλεια, οικειότητα, ποιοτικές υπηρεσίες και ευζωία, αυθεντικές και εξατομικευμένες εμπειρίες θεματικού τουρισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ας ελπίσουμε πως στα περίπτερα αυτά κατά τη διάρκεια των εκθέσεων θα επικρατούν επαγγελματικές συνθήκες και οι διάφοροι τρόφιμοι του ελληνικού δημοσίου, αιρετοί και μη, που συρρέουν στις εκθέσεις του εξωτερικού αν και άσχετοι με τον τουρισμό, δεν θα τα μετατρέψουν σε “καφενείον η Ελλάς” όπως συνήθως συμβαίνει.
Ο Γ.Γ του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Με τα νέα περίπτερα του ΕΟΤ κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην διαδικασία εκσυγχρονισμού του Οργανισμού και ανανέωσης των εργαλείων προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Το νέο περίπτερο περιέχει σημαντικές καινοτομίες, ενώ γίνεται πιο λειτουργικό για τους επισκέπτες και τους εκθέτες μας. Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τουρισμό διεθνώς, βγαίνουμε στις αγορές με νέο πρόσωπο. Καινοτομία, βιωσιμότητα και έμφαση στα ψηφιακά μέσα είναι οι βασικοί πυλώνες της στρατηγικής μας που αποτυπώνονται και στην νέα αρχιτεκτονική των περιπτέρων που παρουσιάσαμε σήμερα. Προχωράμε, ανανεωνόμαστε και εντείνουμε τις προσπάθειες μας όχι μόνο για το 2023, αλλά και για την επόμενη μέρα του τουρισμού μας συνολικά».
Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου περιπτέρου στο εξωτερικό θα γίνει στην World Travel Market του Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου .
Δείτε τα video:
https://youtu.be/pU3DxdoYgzo

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments