Εποικοδομητική χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων της Θεσσαλονίκης την συνάντηση που είχαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.
Οι εκπρόσωποι των φορέων ανέφεραν ο καθένας τον τομέα του τα ασφυκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σήμερα, και αυτά που θα αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα και πρότειναν λύσεις. Η κα Ζαχαράκη που εντυπωσίασε με την τεχνοκρατική της αντίληψη, διαβεβαίωσε πως το Υπουργείο και η ίδια προσωπικά θα ασχοληθεί με όλα τα θέματα που τέθηκαν και θα προσπαθήσει να βρει λύσεις.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η οποία με τη σειρά της πρότεινε στην κα Ζαχαράκη να στηθεί άγαλμα του Αποστόλου Παύλου στα κάστρα στην Άνω Πόλη, καθώς κατά την άποψη της αυτό θα προβάλει τη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο, θα προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες και θα ενισχύσει την τουριστική προοπτική της πόλης. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συγκλονισμένη η κα Ζαχαράκη, κοίταξε αμέσως το κινητό της να δει αν έχουμε πρωταπριλιά.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Αλέξανδρος Θάνος, ο Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ανδρέας Μανδρίνος, ο Προέδρος του Thessaloniki Convention Bureau (TCB) Γιάννης Ασλάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Βύρων Θεολόγης και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Βορείου Ελλάδος.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments