Στο Ημεροβίγλι, το κοσμοπολίτικο χωριό της Σαντορίνης, το Grace Hotel παίζει με όλες τις αισθήσεις. H γεύση αποθεώνεται στο Varoulko Santorini, εκεί όπου τα πιάτα συναγωνίζονται τη συγκλονιστική θέα για το ποιος θα αφήσει πιο έντονο αποτύπωμα στην καρδιά του επισκέπτη.
Aν υπάρχει ένας Έλληνας chef, βραβευμένος με αστέρι Michelin, που αγαπά όσο κανένας τη θάλασσα και τον πλούτο της, αυτός είναι ο Λευτέρης Λαζάρου. Με ναυαρχίδα το ιστορικό πλέον Βαρούλκο στον Πειραιά, ο chef που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της χώρας, αποδεικνύει στο Varoulko Santorini ότι έχουμε πολλά ακόμη να περιμένουμε από αυτόν.
Ανήσυχος πολίτης του κόσμου, πλούσιος σε γνώσεις και εμπειρίες από τα ταξίδια του, ο Λαζάρου καταθέτει σπάνιο μαγειρικό μεράκι στην κουζίνα του, εμμένοντας στις ελληνικές γεύσεις αλλά και τις καλύτερες πρώτες ύλες. Έτσι, αναδεικνύει δημοφιλή, αλλά και λιγότερο γνωστά, ψάρια σε πρωταγωνιστές πιάτων της υψηλής κουζίνας. Oι επισκέπτες ταξιδεύουν νοερά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας δοκιμάζοντας ΠΟΠ προϊόντα που έφτασαν μέχρι τα πιάτα τους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (ελιές και λάδι από την Πελοπόννησο, μπλε καβούρι Πιερίας, ντοματίνια, φάβα και ξιδάτη κάπαρη Σαντορίνης, τυριά από τη Νάξο, την Κρήτη και την Άνδρο).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments