Νέα Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης απέκτησε το Υπουργείο Τουρισμού. Τη θέση της κας Βίκυς Λοΐζου  η οποία παραιτήθηκε καθώς θα πολιτευτεί στις Κυκλάδες, αναλαμβάνει η δικηγόρος Ολυμπία Αναστασοπούλου (φώτο).
Η κα Λοϊζου ήταν στη θέση της Γενικής Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης από τον Αύγουστο του 2020 και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του τουρισμού.
Η νέα Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης είναι αριστούχος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εικοσαετή πλέον εμπειρία και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έχει συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και εταιρείες/οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στον εμπορικό, ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Είναι μητέρα δύο αγοριών, 20 και 17 ετών.
Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Π. Φαλήρου ενώ το 2014 με την ίδρυση του Ποταμιού εντάχθηκε στους κόλπους του και ανέλαβε την ευθύνη του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments