Αναθερμαίνεται σταδιακά το ενδιαφέρον των Γερμανών για διακοπές στην Ελλάδα μετά την επιβράδυνση που παρατηρήθηκε κατά την έναρξη των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.
Στο γεγονός αυτό συμβάλει σημαντικά το ανανεωμένο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Eurowings Discover. Η εταιρεία συνδέει, με απ΄ ευθείας πτήσεις, τα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου με περιφερειακούς ελληνικούς προορισμούς, όπως Καβάλα, Σκιάθο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Κρήτη, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο.
Το νέο πρόγραμμα πτήσεων ήταν το θέμα των εκδηλώσεων /Roadshows, που διοργάνωσε η online επαγγελματική πλατφόρμα, Expipoint , σε επιλεγμένες πόλεις της Γερμανίας, με την συμμετοχή της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας.
Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων, που συμμετείχαν στο roadshow, επιβεβαίωσαν την θετική εικόνα κρατήσεων για την Ελλάδα, η οποία εμφάνισε μικρή υποχώρηση, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο παρατηρείται και πάλι αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς, καλλιεργώντας την αισιοδοξία για ανοδικές πωλήσεις το 2022.
Τα προσκεκλημένα τουριστικά γραφεία ενημερώθηκαν για την ποικιλομορφία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και κυρίως για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ανωτέρω προορισμών, που υπόσχεται στον επισκέπτη ασφαλείς διακοπές γεμάτες μοναδικές εμπειρίες όλο τον χρόνο.
Στα ειδικά διαμορφωμένα info desks δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες στους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Expipoint είναι μια καινούργια online επαγγελματική πλατφόρμα, που στοχεύει στην ουσιαστική δικτύωση εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς, όπως Τ.Οs, αεροπορικές εταιρείες, Εθνικοί Τουριστικοί Οργανισμοί χωρών, ξεvοδοχειακές επιχειρήσεις, με τους πωλητές της αγοράς, τα τουριστικά γραφεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments