Με κοινή συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά αύριο στις 12μμ, ο ΕΟΤ και η Aegean θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα συνδιαφήμισης του ελληνικού τουρισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.
Την καμπάνια θα παρουσιάσουν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Aegean Μαρίνα Σπυριδάκη.
Στην εκδήλωση θα προβληθεί το νέο προωθητικό βίντεο της κοινής καμπάνιας με τίτλο ‘’Sunshine Discount’’.
Είναι η 4η συνεχή χρονιά που ΕΟΤ και Aegean δημιουργούν ένα κοινού πρόγραμμα διαφήμισης για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού σε σημαντικές αγορές της δυτικής Ευρώπης, απ’ όπου η Ελλάδα αντλεί τους περισσότερους τουρίστες. Η καμπάνια θα είναι ψηφιακή αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία σε θέματα προβολής.
Για την Aegean είναι σύνηθες να συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια σε κοινές προσπάθειες φορέων για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Συμμετέχει επίσης στην κοινοπραξία This is Athens για την από κοινού προβολή της Αθήνας, σε κοινοπραξία για την προβολή της Θεσσαλονίκης, ενώ με τις χορηγίες της βοηθά πολλούς φορείς ανά την Ελλάδα να προβάλουν την περιοχή τους στο εξωτερικό.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments