Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων δικαιούχων και αποκλειομένων του προγράμματος (τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.tourism4all.gov.gr), από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 23:59, οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής ένστασης αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, αφού συνδεθούν με τους κωδικούς TAXISnet, με τους οποίους υποβλήθηκε η αίτησή τους.
Η ένσταση (μία κατά το μέγιστο ανά υποψήφιο) πρέπει να είναι επαρκώς αιτιολογημένη και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία επισυνάπτονται στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής.
Αναλυτικά οι οδηγίες για υποβολή ενστάσεων στο:
https://www.tourism4all.gov.gr/Content/OdhgiesYpobolisEnstasewn2021.pdf?fbclid=IwAR1QWBJOk2zbR2bdtxWnZiQNt0eDOHTdwxZXercm7OFjEqgRDvARbvLowVM
Κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας και έπεται η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων. Επισημαίνεται ότι οι συνολικές εγκεκριμένες αιτήσεις έφτασαν στις 308.696 ενώ οι απορριφθείσες στις 70.888.
Προσοχή. Σε αντίθεση με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτρέπει να γίνουν οι κρατήσεις μέσω συμβεβλημένου τουριστικού γραφείου. Αυτό σημαίνει πως δεν έχετε να ψάχνετε εσείς για κατάλυμα και εισιτήρια, αλλά να το κάνει για σας ένα τουριστικό γραφείο, ή ακόμη να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο και να πληρώσετε τη διαφορά.
Στην παρακάτω σελίδα θα βρείτε κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα: https://www.tourism4all.gov.gr/

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments