Η Vistara, ο μόνος αερομεταφορέας πέντε αστέρων της Ινδίας και κοινοπραξία του ομίλου Tata και της Singapore Airlines, θα εκτελεί ειδικές πτήσεις χωρίς ενδιάμεση στάση από το Δελχί προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και αντίστροφα, από τις 28 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Οι πτήσεις σηματοδοτούν την είσοδό της Vistara σε διεθνείς πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και αποτελούν μέρος της διμερούς «αεροπορικής γέφυρας» που δημιουργήθηκε μεταξύ Ινδίας και Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πτήσεις μεταξύ των δύο πόλεων θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι κρατήσεις ανοίγουν σταδιακά σε όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου της Vistara, της εφαρμογής για κινητά και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.
Η Vistara περιμένει τις απαραίτητες κανονιστικές εγκρίσεις για να πραγματοποιήσει σύντομα παρόμοιες ειδικές πτήσεις προς Παρίσι/ Γαλλία και Φρανκφούρτη/ Γερμανία.
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner της Vistara το οποίο είναι εξοπλισμένο με συστήματα ροής και φιλτραρίσματος αέρα υψηλής απόδοσης.
Στο αεροσκάφος, το πλήρωμα καμπίνας θα φοράει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) και θα αποφεύγει κάθε μη αναγκαία αλληλεπίδραση με τους επιβάτες. Σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, η αεροπορική εταιρεία έχει εισαγάγει νέα υπηρεσία τροφίμων και ποτών που θα προσφέρεται σε όλους τους πελάτες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments